2021-10-20 07:46:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A dolgok megváltoztatását most neked kell kezdeni

Napi horoszkóp október 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint döntéshelyzetbe kényszerülhetsz párkapcsolatodat illetően. Ha eddig kettős játékot játszottál, most kiderülhetnek dolgok. Ha egyetlen kapcsolatod volt, akkor is mérlegelned kellhet. És fel is bukkanhat valami kedves idegen, aki komoly kísértést jelenthet a közeljövőben.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Rázós lehet ez a nap, különösen a közlekedésben. A hirtelen változások a munkahelyeden is éppúgy kísérthetnek: legjobb, ha felkészülsz a meglepetésekre. Ügyelj arra, hogy ne látszódjon az arcodon, mit is gondolsz. Csak bajod lenne belőle.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Anyagi gondok okozhatnak fejtörést az Ikrek jegyűeknek. Te azonban a legmozgékonyabb vagy az összes jegy közül, és ez a gondolkodásodra is igaz. Mint mindig, most is kitalálhatsz valamit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ki kell néha mondani, amit gondolsz. A dolgok megváltoztatását most neked kell kezdeni. Ehhez néha nem elég kedvesnek lenni, hanem inkább határozottságra van szükség. Képviseld az érdekeidet, állj a sarkadra!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Üzleteléshez, pénzügyi manőverekhez kiváló lehet ez a nap. Több lehetőség is kínálkozik számodra, legyél nagyon körültekintő a választáskor. Ráadásul az érzelmek terén is jó fordulat várható családod körében. Ünnepeljétek meg!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kellemes napra van kilátásod. Ha teheted, tölts több időt a szabadban. A friss idő gyógyító hatású lehet a lelkedre. Egy régi baráttal, szerelemmel való találkozás feldobja az estédet is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma sokat tehetsz azért, hogy megalapozd további szerencsédet. Egy kedves mondat, plusz egy találó megjegyzés: talán csak ennyi kell, hogy felhívd magadra valaki figyelmét, és vonzalmat ébressz magad iránt. Figyeld az emberek rezdüléseit!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A csillagok jó napot jeleznek a Skorpióknak: munkádban, tanulmányaidban is jelentős előrelépést tehetsz, mert ma megvan hozzá benned a kellő kitartás és akaraterő, és a szerelemben is szerencsés lehetsz. Egy régi barát megkereshet, és jó ötletekkel segít.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma semmi sem akadályoz meg téged abban, hogy valóban a kedved szerint cselekedj. De persze csakis akkor, ha ezt másoknak éppúgy megengeded. A szabadság egy kapcsolatban is a legjobb összetartó erő. Ha mindenki tudja, mi a dolga.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az érzelmi téren meghozott döntéseket is racionálisan kell megalapoznod: te már csak ilyen ember vagy. Ha azonban így akarsz tenni, akkor még várnod kellene néhány napot. Most túl dühös, vagy túl szerelmes lehetsz ahhoz, hogy tisztán láss.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A szerencse ma veled van, és még a hibáid is a javadra válhatnak. Ha eddig kicsit kilógtál a társaid közül, ma ez a különcség is inkább az előnyödre válhat. Érdekesnek tartanak, és ez fontosabb lehet, mint az elfogadottság.


Halak: II. 19. - III. 20.

Sokan kérhetik a napokban a segítségedet, mert szükségük van a tisztánlátásodra és elfogulatlanságodra. Minél inkább érzelmi természetű ügyekben kérik a segítségedet, az annál nagyobb emocionális hatással lehet rád is. Azért vigyázz magadra, a lelked harmóniájára.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: